Trajtimi i Epilepsisë - Florjan Hoxha

  • Ballina
  • Trajtimi i Epilepsisë - Florjan Hoxha
Trajtimi i Epilepsisë - Florjan Hoxha

Trajtimi i Epilepsisë Pacienti nga Kosova aplikoi tek spitali ynë lidhur me ataket e epilepsisë. Me vendosjen e Stimulatorit Vagal është mundësuar rrallimi i atakeve të epilepsisë tek pacienti. Në videon e mësipëme nëna e pacientit ndan me ju përshtypjet rreth spitalit dhe shërbimeve të ofruara prej nesh.

Për informata shtesë:

Website : https://www.medicabil.com/al

Facebook: https://www.facebook.com/medicabil.in...

Instagram: https://www.instagram.com/medicabil.i...

                https://www.instagram.com/medicabil_albania?igsh=MTVkd2UwbHU1eHRtYg==