Neurologjia

Aplikimet e Akupunkturës dhe Akupunkturës me Lazer

 • Cigare,
 • Migrenë,
 • Problemi me peshën (obeziteti),
 • Depresioni,
 • Sulm paniku,
 • Alergjia,
 • Hernie të belit dhe të qafës,
 • Fibromialgji,
 • Mosmbajtje urinare gjatë natës,
 • Parkinson,
 • Dridhje (dridhje duarsh),
 • Shpërqendrimi,
 • Sukses në provim,
 • Rosacea (sëmundja e trëndafilit),
 • Paraliza e fytyrës,
 • Nevralgjia trigeminale (neuralgjia e fytyrës),
 • Akupunkturë kozmetike (rrudhat e lëkurës dhe qafës, liftim jo-kirurgjikal i fytyrës),
 • Infertilitetit,
 • Përgatitja për IVF,
 • Përgatitja për lindje normale,
 • Sëmundja e njollave të verdha
 • Meniere,
 • Marramendje

Terapia Neurale dhe Menaxhimi i Dhimbjes

Shpatulla, qafa, fytyra, mjekra dhe beli

Në Trajtimin e Sëmundjes së Migrenës

Botox, Dhimbje Koke (Migrenë, Dhimbje Koke Grupore), Paralizë (Goditje), Paralizë të Fytyrës, Alzheimer, Parkinson, Marramendje, Dhimbje Neuropatike, MS (Multiple Skleroza), Epilepsi, Të Fikët, Hernie të Belit dhe Qafës, Mpirje të Duarve (Sindrome Tumore), Trajtimi i Mosmbajtjes Urinare, Trajtimi i Çrregullimeve të Ecjes, EEG EMG