154

Numri i shtretërve

27500+

Zonë e Mbyllur

170

Personeli ekspert

13

Përvoja

About
About
Shëndeti së pari duhet të prek njerëzit

Qëllimi kryesor i Grupit Shëndetësor Medicabil është të plotësojë hapësirat në sektor në mënyrën më të mirë dhe të sigurojë që njerëzit të arrijnë shumë më lehtë kujdesin shëndetësor cilësor që meritojnë. Spitali ynë duke përdorur të gjitha mundësitë e teknologjisë në zhvillim dhe pajisjet më të fundit të sistemit e shkurton procesin e trajtimit.

Rreth Nesh

Spitali Privat Medicabil

Jemi të lumtur t'ju shërbejmë në spitalet tona moderne me 147 shtretër, 27 mijë e 500 metra katrorë, teknologji të avancuar dhe salla operacioni, me 29 specializime, 7 profesorë, 1 profesor i asociuar, 4 profesorë asistentë, 63 specialistë, 10 mjekë të përgjithshëm dhe 156 infermierë. 

Personeli mjekësor
Blog

Çfarë është Ethet Denge? Cilat janë simptomat dhe met...

Çfarë është Norovirus? Cilat janë simptomat? Si t&eum...

Çfarë është Rotavirus? Cilat janë simptomat? A ë...