Qendra e Kujdesit Në Shtëpi Medicabil

 • Ballina
 • Qendra e Kujdesit Në Shtëpi Medicabil

Qendra e Kujdesit në shtëpi Medicabil arrin tek nevojtarët duke integruar një sërë shërbimesh që plotësojnë shumë nevoja me mbështetjen e Spitalit Privat Medicabil, ekipit të tij miqësor profesional dhe përvojës së tij në fushën e Shëndetësisë.

Ne ofrojmë një shërbim që bën diferencën me ekipin tonë, i cili ka marrë trajnimin e nevojshëm për të qenë më i miri në profesionin e tij, është i përkushtuar ndaj kujdesit shëndetësor, ku jemi krenar që janë anëtari ynë.

Qëllimi ynë është shërbimi i sigurt dhe efikas me stafin tonë ekspert, ne jemi zhvilluar dhe jemi vazhdimisht në fushën e mbrojtjes së shëndetit me jetën e individit duke zbatuar standardet ndërkombëtare të problemeve shëndetësore dhe zgjidhje efektive duke siguruar vazhdimësinë e aktiviteteve të jetës së përditshme, kujdesi në shtëpi dhe ata që përfitojnë nga ky shërbimi është që të jetë një model i domosdoshëm roli dhe niveli i punonjësve të jetë në nivel të lartë.

Shërbimet që ne ofrojmë në Qendrën tonë të Kujdesit në Shtëpi:

 • Shërbimet e Kujdesit për Pacientët
 • Shërbimet e Infermierisë
 • Kujdesi dhe Trajtimi i Plagëve Me Presion
 • Shërbimet e Infermierisë Për Bebe
 • Shërbimet e Mjekut
 • Shërbimet e Terapisë Fizike
 • Shërbimet e Kujdesit Pas Intensiv
 • Emergjenca
 • Shërbimet e Kontrollit
 • Kujdesi Shëndetësor Në Vendin e Punës
 • Shërbimi i Kujdesit për Pacientët e Alzheimerit
 • Shërbimet e Pajisjeve Mjekësore dhe Materialeve