Kirurgjia Kardiovaskulare

  • Ballina
  • Kirurgjia Kardiovaskulare

Kirurgjia kardiovaskulare është procedura kirurgjikale e kryer në zemër dhe katër damare kryesore nga kirurgë të specializuar në këtë fushë. Sëmundjet kardiovaskulare janë ndër shkaqet e rëndësishme të vdekjeve në Turqi dhe në botë. Me përparimet në mjekësi, këto sëmundje tani mund të diagnostikohen herët tek kushdo që bën kontrolle të rregullta. Nëse vuani nga sëmundje kardiovaskulare që kërkojnë trajtim kirurgjik, mund të bëni ekzaminimin dhe trajtimin në departamentet e kirurgjisë kardiovaskulare të institucioneve shëndetësore, të shoqëruar nga mjekë specialistë.