Kirurgjia Plastike dhe Estetike

  • Ballina
  • Kirurgjia Plastike dhe Estetike

Kirurgjia Plastike dhe Estetike

·       Rinoplastika,
·       Estetika e barkut dhe e fytyrës,
·       Mamoplastikë,
·       Liposuction,
·       Kanceret e lëkurës,
·       Kirurgjia e dorës (mikrokirurgjia),
·       Trajtimi i frakturave të fytyrës,
·       Çarrjet e buzës dhe të qiellzës,
·       Ne jemi me ju për shëndetin tuaj, në Botox dhe plotësimin e aplikacioneve dhe të gjitha fushat e tjera të Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike.