Dermatologjia

Në departamentin e dermatologjisë të spitalit tonë kryhen ekzaminime, ndjekje dhe trajtime klasike dermatologjike nga ekipi ynë me përvojë duke përdorur metoda moderne teknologjike. Përveç kësaj, mund të kryhen ndërhyrje të avancuara mjekësore dhe dermatologjike kirurgjikale. Tema të tilla si kërpudhat, trajtimi dhe ndjekja e akneve, ekzema alergjike, ndjekja e nishaneve janë fushat e ekspertizës së departamentit tonë.

Në departamentin tonë ndiqen këto sëmundje:

·       Psoriasis (Psoriasis)
·       Ekzemat
·       Sëmundjet e Flokëve dhe të Thonjve
·       Sëmundjet e Këpurdhave
·       Sifilizi, sëmundjet veneriane si gonorreja
·       Shenjat e Lindjes
·       Rënia e Flokëve
·       Puçrat e Adoleshencës
·       Kujdesi për Lëkurën Shëndetësore
·       Lubrifikimi në Lëkurë
·       Trajtimi i Zbokthit dhe Akneve
·       Sëmundjet Alergjike
·       Ndjekja e Nishaneve (Nevus)
·       Aplikime Kozmetike: Botox