Operimi Ureteneroskopisë - Remzi Elmazi

  • Ballina
  • Operimi Ureteneroskopisë - Remzi Elmazi
Operimi Ureteneroskopisë - Remzi Elmazi

Operimi Ureteneroskopisë

Pacienti nga Maqedonia e Veriut lidhur me ankesat që kishte me veshkën aplikoi tek spitali ynë. Pas konsultës mjekësore me sukses mbaroji Operimin Ureteronoskopi. Në videon e mësipëme shoqëruesi i pacientit ndan me ju përshtypjet rreth spitalit dhe shërbimeve të ofruara prej nesh.

Për informata shtesë:

Website : https://www.medicabil.com/al

Facebook: https://www.facebook.com/medicabil.in...

Instagram: https://www.instagram.com/medicabil.i...

                https://www.instagram.com/medicabil_albania?igsh=MTVkd2UwbHU1eHRtYg==