Kirurgjia e Tumorit Të Kofshës - Blerand Kyreziu

  • Ballina
  • Kirurgjia e Tumorit Të Kofshës - Blerand Kyreziu

Prof. Dr. Ömer Faruk BILGEN

Specialist i Ortopedisë dhe Travmatologjisë