Artoplastika Reverse Totale e Krahut - Drita Tahiraj

  • Ballina
  • Artoplastika Reverse Totale e Krahut - Drita Tahiraj

Prof. Dr. Ömer Faruk BILGEN

Specialist i Ortopedisë dhe Travmatologjisë