Operacioni i Skoliozës - Arbër Sylaj

  • Ballina
  • Operacioni i Skoliozës - Arbër Sylaj
Operacioni i Skoliozës - Arbër Sylaj

Operacioni i Skliozës

Tek pacienti kishte përparuar vështërsia në ecje dhe aktivitete, poashtu pamja ishte larg të qenit i pranuar. Tek kontrollat mjekësore kan konstatuar që operimi përmban rrezik shumë të lartë. Pasi i janë dhënë shpjegimet e nevojshme pacientit dhe familjes së tij në spitalin tonë, është vendosur që të kryhet ndërhyrja kirurgjike. Pacienti ynë nga Kosova është 14 vjeç dhe ka skoliozë 84 gradë. Pas operimit, ai kishte një ecje të rregulltë dhe pamje të shëndetshme.

Prof. Dr. Aysun YILMAZLAR

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı