Blog

Kirurgjia e Prostatës me Metodën HOLEP (Lazer)

Holep është bërë gjithnjë e më...

Onkologji Mjekësore

Edhe pse është themeluar pas departamenteve të...

Kirurgjia Metabolike (Operacioni Diabetik)

Me rritjen e numrit të operacioneve të kryera p&eu...

Çka Është Sëmundja e Brishtë e Kockave (Osteogenesis Imperfekta)?

Sëmundja e brishtë të kockave të tipit I...

Çfarë është Kirurgjia e Obezitetit?

Obeziteti është kthyer në një problem se...

Operimet Kurrizore me Navigacionin 3D

Kirurgjia e shtyllës kurrizore me ndihmën e kompju...

Proteza Totale e Shpatullave

Proteza e shpatullës; është një metod&eu...

Kirurgjia Endoskopike e Shtyllës Kurrizore

Endoskopia Unilateral Biportal (UBE) është një...

Cilat Janë Shkaqet e Kalcifikimit në Nyjen e Gjurit?

Artroza e kyçit të gjurit, ose kalcifikimi i ky&...

Shkaqet dhe Simptomat e Kalcifikimit të Nyjës të Kofshës

Nyja e kofshës është një nga nyjet m&eum...

Dislokimi i Ijeve Tek të Rriturit

Sipas përshkrimit të Prof. Dr. Ömer Faruk Bil...

A është i Mundur Trajtimi i Paralizës Cerebrale?

Shkurtësia dhe kontraktimet e muskujve të vër...