Përgjegjësitë Sociale

KOLEGJI DOGA – UNICEF, 11.06.2011

Udhëheqësia e Spitalit Privat Medicabil ishte i pari që ka blerë fletoret me aromë, kartolinat dhe sunvenirat tjerë nga stenda e hapur nga nxënësit parashkollor të Kolegjit Doga ku të ardhurat e fituara janë dhuruar Fondit të Kombeve të Bashkuara për Fëmijët UNICEF.

VIZITA NË SHTËPINË E PLEQËVE, 05.01.2011


Udhëheqësia e Spitalit Privat Medicabil në kuadër të projekteve sociale ka realizuar vizitë tek Shtëpia e Pleqëve Ali Osman Sönmez. Jemi shumë të lumtur nëse kemi arritu të tregojmë që nuk kemi harruar ata në vitin e ri dhe jemi gjithmonë gati pët tu përgjigjur nevojave të tyre.

KOLEGJI KULTU-EKSPOZITA E PIKTURËS, 12.03.2011


Shkolla Private Kultur në Bursa, Ditën e Mjekësisë ndaj mjekëve tanë ka festuar me një ekspozitë pikture ‘’Shëndeti në Syrin e Fëmijëve’’. Pikturat  e realizuara nga fëmijët që kanë për synim të bëhen mjekë janë pëlqyer si nga mjekët ashtu edhe nga vizitorët e spitalit.


GJYSMËHËNA DHURIMI I GJAKUT, 08.09.2011 dhe 19.01.2012

Për shkak të rënies së dhurimeve vullnetare të gjakut dhe rezervave të gjakut gjatë Ramazanit, si mjekë, personeli spitalor dhe familjaër të pacientëve kontribuam në fushatën e vazhdueshme të dhurimit të gjakut me sloganin “Kërkohen një milion njerëz të mirë”.


TAKIMET E SPORTIT, 05-11.06.2011

Personat që janë përkushtuar basketbollit në të kaluarën dhe kanë luajtur basketboll në kuadër të ligës Big Men Single Crucible, janë mbajtur nën sponsprizimin shëndetësor të SPITALIT PRIVAT MEDICABIL.

KONFERENCA INFORMATIVE PROFESIONALE, 23-27.05.2011


Spitali Privat Medicabil gjatë datave 23-27 Maj në Bursa ka organizuar një konferencë. Në të kan marrë pjesë shkolla të ndyshme, mjekët tanë nga degë të ndryshme ku knaë mbajtë fjalim për 5 ditë dhe kanë informuar studentët para provimit universitar lidhur me drejtimin e mjekësisë, gjithashtu kan dhënë udhëzime për profesinonin e mjekësisë dhe kan ndihmuar për ndërgjegjësim lidhur me azantazhet dhe disavantazhet  e këtij profesioni.


NUK E LAMË TË VETËM, 26.08.2011

Pensionisti i SKK-së Zadigar Karabulut 6 muaj më parë u diagnostikua me tumor në tru dhe kancer në mushkëri. Gjendja financiare i të cilit nuk ishte mirë, pas lajmeve kryesore të datës 26 gusht 2011 të thënë nga mjekët që është ekzaminuar ai që “duhet urgjentisht një operacion” kjo gjendje është përcjellur Drejtorisë së Shëndetësisë Provinciale të Bursës. Pas kësaj Drejtori i Përgjithshëm i Spitalit Medicabil, Dr. Mustafa Koçak tha: “Pas lajmit të gazetës Zaman, ndërhyri Ministria e Shëndetësisë. Kemi kryer operacionin duke rregulluar një problem në sistem.”


MBËSHTETJE MJEKËSORE PËR BURSASPOR, 13.08.2016


Spitali Privat Medicabil u bë sponsori shëndetësor i sportistëve dhe ekipit të basketbollit të Bursasporit, i cili në këtë sezon do të garojë në Ligën e Parë të Basketbollit të Turqisë  për meshkujt.