Vlog

Blogjet Më Të Lexuara Në 2023

Blogjet tona më të lexuara në 2023 Ne...

Proteza e Kofshës - Suzana Brahaj

Pacientja jonë nga Kosova Suzana Brahaja...

Kirurgjia e Tumorit të Kockave të Mëdha - Doresa Bajraktari

Pacientja jonë Doresa Bajraktari (7 vjeç...

Operacioni i Skoliozës - Arber Sylaj

Tek pacienti kishte përparuar vështërsia...

Amputimi i Kocave të Mëdha - Gjevdet Mavraj

Ne trajtuam me sukses pacientin tonë nga...

Trajtimi i Rezeksionit Sakral Fiksimi Spinopelvik - Ilkije Thaqi

Ne trajtuam me sukses pacienten tonë nga...

Kirurgjia e Tumorit Të Trurit - Leon Sylaj

Ne trajtuam me sukses pacientin tonë nga...

Osteogenesis Imperfecta - Melisa Kastrati

Ne trajtuam me sukses pacientën tonë nga...

Debridimi dhe Amputimi i Kyçeve të Mëdha - Fatmir Tafa

Ne trajtuam me sukses pacientin tonë nga...

Operimi i Shpatullës - Rifat Muriqi

Pacienti jonë nga Kosova Rifat Muriqi, i...

Artoplastika Reverse Totale e Krahut - Drita Tahiraj

Ne trajtuam me sukses pacienten tonë nga...

Kirurgjia e Skoliozës - Valbone Zejna

Merita Isufi shoqëruesja e pacientes Val...