ORL (Veshi, Hunda dhe Fyti)

  • Ballina
  • ORL (Veshi, Hunda dhe Fyti)

Në Departamentin e Otorinolaringologjisë të Spitalit Medicabil, trajtimi mjekësor dhe ai kirurgjik i veshit, hundës, fytit dhe sëmundjeve të lidhura me kokën dhe qafën kryhen me mirëkuptimin e një ekipi multidisiplinar me departamentet përkatëse. Ekzaminimi dhe trajtimi i sëmundjeve të sistemit të dëgjimit dhe ekuilibrit kryhet me procedura endoskopike dhe mikroskopike duke përdorur metoda të avancuara të diagnostikimit dhe trajtimit të bazuar në teknologji. Në sallat e operacionit të spitalit tonë përveç operacioneve standarde si lakimi i hundës (devijimi), kirurgjia e bajameve, adenoideve, sinusiti endoskopik, të cilat janë në fushën e otorinolaringologjisë, kryhen me sukses edhe operacionet endoskopike të avancuara, operacionet për riparimin e humbjeve estetike dhe funksionale, riparimi i daulles së veshit, dëmtimi i dëgjimit dhe infeksionet e veshit, operacionet, ndërhyrjet kirurgjikale për çrregullimet e zërit, operacionet funksionale dhe estetike të hundës duke përdorur teknikat më moderne.

Sëmundjet e Trajtuara në Departamentin e Otorinolaringologjisë:
• Humbja e Dëgjimit
• Infeksionet e Veshit
• Sëmundjet e Ekuilibrit
• Marramendje
• Sëmundjet e Veshit si Tinnitusi (zhurmat në vesh)
• Sinusiti Kronik
• Alergjitë e Hundës
• Çrregullime të Nuhatjes
• Gjakderdhje Nga Hunda
• Probleme Me Kongjestionin e Hundës dhe Pamjen e Jashtme Të Hundës
• Sëmundjet e Hundës Si Polipoza e Hundës
• Sëmundje të tilla si Bllokimi i Gjëndrës së Lotit
• Çrregullime të Zërit
• Probleme me Gëlltitjen
• Sëmundjet e Fytit si Refluksi Gastroezofageal
• Rajoni i Kokës dhe Qafës Tumoret Beninje dhe Malinje