Trajtimi i Rezeksionit Sakral Fiksimi Spinopelvik - Ilkije Thaqi

  • Ballina
  • Trajtimi i Rezeksionit Sakral Fiksimi Spinopelvik - Ilkije Thaqi
Trajtimi i Rezeksionit Sakral Fiksimi Spinopelvik - Ilkije Thaqi

Ne trajtuam me sukses pacienten tonë nga Kosova, e cila zgjodhi spitalin tonë për trajtimin e Rezeksionit Sakral Fiksimi Spinopelvik. Në videon e mësipëme shoqëruesja e pacientes ndan me ju përshtypjet rreth spitalit dhe shërbimeve të ofruara prej nesh.

 

Për informata shtesë: 

Website : https://www.medicabil.com/al

Facebook: https://www.facebook.com/medicabil.in...

Instagram: https://www.instagram.com/medicabil.i...