Shërbimet e Urgjencës

Ambulancat tona janë të pajisura me kujdes intensiv dhe përbëhen nga një mjek, nga ndihmës mjekësor dhe shofer i certifikuar për ndihmën e parë dhe nga një ekip me përvojë në shërbimin e urgjencës. Shërbimet e ambulancës mund të thirren në numrin 444 8 112, 24 orë në 7 ditë në javë, ku shërbejnë të gjithë pacientëve të shtruar në spitalin tonë.
Gjatë procesit të arritjes së pacientit ose të afërmve të tij i jepet ndihma konsultative mjekësore emergjente dhe më pas bëhen përgatitjet e nevojshme në koordinim me shërbimin tonë të urgjencës spitalore.

Grupi ynë