Grupi Shëndetësor Medicabil në Kazakistan

  • Ballina
  • Grupi Shëndetësor Medicabil në Kazakistan

Qendra e Artroplastikës dhe Shtyllës Kurrizore të Spitalit Privat Medicabil do të marr pjesë në konferencën «HORIZONS OF MODERN TRAUMATOLOGY AND ORTHOPEDICS» me 4 prezantime shkencore, e cila do të mbahet në datat 15-16 shtator 2022 në Rajonin Turkistan të Kazakistanit.

Klikoni për të lexuar detajet rreth konferencës.