Kirurgjia e Krahrorit

Çfarë është Kirurgjia Torakale?

Është dega e mjekësisë që merret me sëmundjet kirurgjikale të zemrës dhe enëve të mëdha në brendësi të kraharorit, përveç gjirit.

Çfarë shikon Kirurgjia Torakale?

Deformimet kongjenitale të kafazit të kraharorit, tumoret e fituara, stenozat dhe tumoret e rrugëve kryesore të frymëmarrjes, sëmundjet kirurgjikale kongjenitale dhe të fituara të mushkërive, sëmundjet kirurgjikale të ezofagut dhe diafragmës janë të inkuadrum tek kirurgjisë torakale.
Kirurgjia e Gjirit është një fushë e ndryshme nga Kirurgjia Torakale.

Kirurgjia e Gjirit është një degë e veçantë në të cilën vlerësohet rreziku i kancerit të gjirit dhe planifikohen opsionet e trajtimit sipas rezultateve të analizave. Trajtimi i masave beninje të gjirit, infeksioneve dhe ankesave të dhimbjes së gjirit është gjithashtu brenda fushës së operacionit të gjirit. Në departamentin tonë; Ne kryejmë trajtime kirurgjikale të sëmundjeve të gjoksit dhe mushkërive nga i porsalinduri tek i rrituri.