Sëmundjet e Syrit (Okulistikë)

  • Ballina
  • Sëmundjet e Syrit (Okulistikë)

Operacionet e kataraktit, refraktivit, ICL dhe Nisclaw për ata që mbajnë syze me recetë të lartë Strabizmi dhe sëmundjet e syrit pediatrikë, Ndjekja dhe trajtimi i katarakteve kongjenitale të presionit të syrit, Ndjekja dhe trajtimi i sëmundjeve të syrit të lidhura me diabetin, Ndjekja dhe trajtimi i sëmundjeve të syrit të retinës,

Okuloplastik;
- Qepalla e syve
- Qeskat nën sy
- Rënia e vetullave Trajtimi i tumoreve të qepallave me radiofrekuencë.
- Ndjekja dhe trajtimi i dembelizmit të syrit.