Kirurgjia Ortopedike Pediatrike

  • Ballina
  • Kirurgjia Ortopedike Pediatrike


• Fraktura të kofshës, gjurit, kyçit të këmbës, shpatullave dhe regjionit tek fëmijët,
• Operacionet kongjenitale të dislokimit të kofshës,
• Të gjitha deformimet e këmbës që shfaqen pas lindjes (PEV, Metatarsus Adductus, etj.)
• Kirurgjia për të rregulluar shkurtësinë e gjymtyrëve (këmbës dhe të krahut),
• Kirurgjia e tumorit të sistemit muskuloskeletor tek fëmijët,
• Operacione rregulluese të deformimit