Op. Dr. Seda EYMEN BOLAT

Specialiste e Gjinekologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Kocaelit

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Bolu Abant İzzet Baysal

 

Eksperienca e Punës

2019 - Spitali Privat Medicabil Yıldırım Gjinekologji dhe Obstetrikë

2018 - 2019 Qendra Mjekësore Private Meditercan

2017-2018 Spitali Privat Ceylan

2014 - 2017 Spitali Shtetëror Isparta Yalvac

2010 - 2014 Bolu Abant İzzet Baysal Universiteti i Fakultetit të Mjekësisë Gjinekologji dhe Obstetrikë

2009 – 2010 Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Bakırköy Sadi Konuk

  

Anëtarësimet Profesionale

Oda e Mjekëve të Bursës

Shoqëria Turke e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës