Op. Dr. Volkan YILDIRIM

Gjinekologjia

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit (ÇAPA) 1987-1993

Mjek i Seksionit të Hekurudhave Shtetërore të Karsit (Shërbimi i Detyrueshëm) 1993-1994

Uludağ University Fakulteti i Mjekësisë, Specializimi Gjinekologji 1995-2000

Eksperienca e Punës

  • Spitali Shtetëror Yenisehir
  • Spitali Onkologjik Ali Osman Sönmez
  • Materniteti Zübeydehanım
  • Spitali Medicabil Nilüfer
  • Spitali Shtetëror Orhangazi
  • Spitali Shtetëror İnegol

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

  • Certifikata e Kolposkopisë

Gjuha e Huaj

  • Anglisht

Interesat Mjekësore

  • Kirurgjia e Kancerit Onkologjike Gjinekologjike