Op. Dr. Vedat ORUK

Specialist i Otorinolaringologjisë
Arsimimi
Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Ankarasë - 1999
Departamenti i ORL-së  në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Numune në Ankara. - 2005
Gjuha e Huaj
 • Anglisht
Interesat Mjekësore
 • Rinoplastika me Piezo (Estetika e hundës me ultratinguj)
 • Kirurgjia Estetike e Fytyrës (Botox, Filler dhe Procedura Të Tjera Estetike Të Fytyrës)
 • Vertigo
 • Sinusiti
 • Shkarkimi i Veshit
 • limfadeniti
 • Inflamacion i Fytit
 • Kanceri i Zgavrës Së Gojës
 • Çrregullime të Dëgjimit
 • Çrregullime të Gjuhës dhe Të Folurit
 • Kolesteatoma
 • Kirurgjia e Traumës së Fytyrës dhe Nofullave
 • Kirurgjitë e Qepallave
 • Sëmundjet e Mishit Të Hundës
 • Septorinoplastika
 • Sëmundjet e Kordave Vokale
 • Problem i Theksuar i Veshit
 • Polipi i Hundës
 • Alergjia