Op. Dr. Melahat Gizem ÖZTÜRK

Specialiste e Gjinekologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Stambollit Çapa (2010-2016)

Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Stambollit (Samatya)

Eksperience e Punës

  • Spitali Shtetëror Zonguldak Ereğli
  • Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Suleymaniye
  • Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Stambollit
  • Spitali Shtetëror i Bingolit
  • Spitali Privat Medicabil