Op. Dr. Mahmut KARAÇAY

Specialist i Otorinolaringologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludağ 1995-2001

Eksperienca e Punës

  • Ankara Dış Kapı Spitali Kërkimor Yıldırım Beyazıt 2002-2009
  • Spitali Ushtarak Lokal i Ankarasë 2009-2010
  • Spitali Shtetëror Sivas Şarkışla 2010-2014
  • Spitali Shtetëror Bursa Mustafakemalpaşa 2014-2021

Gjuha e Huaj

  • Anglisht

Interesat Mjekësore

  • Sëmundjet e Veshit dhe Kirurgjia
  • Sëmundjet e Hundës dhe Kirurgjia
  • Kirurgjia ORL Pediatrike