Op. Dr. Ibrahim ÖZYILMAZ

Specialist i Urologjisë
Arsimimi
Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit 1964-1970
Eksperienca e Punës
 • Zyra Mjekësore e Qeverisë së Eskişehirit 1970-3 Muaj
 • Dispanseri SSK Eskişehir 1972 - 6 muaj
 • Spitali Shtetëror Bursa Çekirge 1972-1974
 • Spitali Shtetëror i Izmirit 1974-1978
 • Spitali Shtetëror i Eskişehirit 1978-1979
 • Spitali Shtetëror i Bursës 1979-2010
 • Spitali Privat Esentepe 2010-2017
Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura
 • Certifikata e Mjekësisë Familjare
 • Certifikata e Mjekësisë së Punës
 • Certifikata e trajnimit në shërbim
 • Kongrese të ndryshme të Urologjisë
 • Shoqata e Urologjisë Kirurgjike Marmara Jugore
Gjuha e Huaja
 • Frëngjisht
Interesat Mjekësore
 • Rrethprerja
 • Prostata
 • Gur Në Veshka
 • Tumori i Veshkave
 • Infeksionet e Traktit Urinar
 • infeksionet
 • Guri i Ureterit
 • Gurët Urinar