Op. Dr. Hidayet TOPAL

Specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë
Arsimimi
Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Ege
Spitali Trajnues dhe Kërkimor Tepecik
Eksperience Pune
  • 1988-Erzincan Ssk Spitali i Ortopedisë
  • 1988 / 2007 Balikesir SSK
  • 2008 / 2017 Qendra Mjekësore Konur
  • 2018 / 2023 Spitali Privat Medicabil
Certifikata dhe Seminare Të Ndjekura
  • Kursi i Artroplastikës - 1999 Salzburg
Interesat Mjekësore
  • Kirurgjia e Traumës
  • Pediatria Ortopedike
  • Frakturat e Fëmijëve
  • Kirurgjia e Dorës dhe e Ekstremiteteve Të Sipërme
Gjuha e Huaj
  • Anglisht