Op. Dr. Erdem YILMAZ

Specialist i Kirurgjisë së Përgjithshme

Edukimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Trakya

Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme në Spitalin Trajnues dhe Kërkimor Haseki

 

Eksperienca e Punës

 • 2012-2014 Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme të Spitalit Trajnues dhe Kërkimor Okmeydanı
 • 2014-2021 Spitali Shtetëror Çekirge
 • 2021 - Spitali Privat Medicabil

 

Interesat Mjekësore

 • Hipotiroidizmin
 • Sëmundjet e Fshikëzës së Tëmthit
 • Hipertiroidizmi (Struma Toksike)
 • Kolonoskopia
 • Kirurgjitë Laparoskopike të Fshikëzës së Tëmthit
 • Kanceri Kolorektal
 • Apendiciti
 • Kirurgjia e Shpimit të Zorrëve
 • Bypass Gastrik
 • Qime të Rrënjosura
 • Kanceri i Gjirit
 • Kanceri i Pankreasit
 • Kirurgjia e Gastrektomisë Sleeve (Tubach Stomach - Stomach Reduction).
 • Kirurgjia e Diabetit të Tipit II (kirurgjia metabolike)
 • Balon Gastrike dhe Botox Stomaku
 • Trajtimi i Lythave Gjenitale me Lazer (Kondilomë – HPV)
 • Kirurgjia Laparoskopike e Refluksit