Op. Dr. Cem HIZLI

Specialist i Sëmundjeve të Fytit të Hundës dhe të Veshit

Arsimimi

Universiteti i Stambollit Cerrahpasa Fakulteti i Mjekësisë, 1997

Universiteti i Stambollit Cerrahpasa Fakulteti i Mjekësisë, sëmundjet e hundës dhe fytit, 2002

 

Eksperienca e Punës

  • Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Specializimit të Lartë Bursa 2002-2013
  • Qendra Mjekësore Bursa Acıbadem Konur
  • Spitali Privat i Aritmisë Inegol (2014)

 

Interesat e Veçanta

  • Otolaringologji pediatrike (pediatrike),
  • Kirurgjia funksionale dhe estetike e hundës
  • Alergjia