Fizioterapist Irfan APTOURACHMAN

Fizioterapist

Arsimimi

Fizioterapia dhe Rehabilitimi i Universitetit të Stambollit

 

Eksperienca e Punës

2011- Spitali Privat Medicabil

2011 Qendra Rehabilituese Fezanur

2007-2010 Klinika e Fizioterapisë Therepimed

2006-2007 Spitali Ushtarak i Ksantisë

2005-2006 Qendra e Rehabilitimit Sportiv Ortopedik Sportomed

2004-2005 Fire of Anatolia Dance Group

 

Anëtarësimet Profesionale

Shoqata Turke e Fizioterapistëve (TFD)

Shoqata Osteopatike Turke

 

Certifikatat

Edukimi për Osteopati

Taping Kineziologjik

Pika e këmbëzës, Mobilizimi i indeve të buta Graston

Instituti Ackerman, Mobilizimi, Teknikat e Manipulimit