Dr. Süleyman ALİOĞLU

Specialisti i Pediatrisë

Arsimi

Universiteti Hacettepe

 

Specializimi

Universiteti i Gazit

 

Eksperienca e Punës

2020 - Spitali Privat Medicabil

2015 - Spitali Privat Kiziltepe Ipekyolu

2012 - Spitali Mjeku Lokman

2009 - Materniteti dhe Spitali i Fëmijëve Van