Dr. Hasan KOCAEFE

Specialist i Pediatris

Arsimimi

1994 - Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpasa

Eksperienca e Punës

2017 - Spitali Pediatrik Bursa Dortcelik

2015 - Spitali Shtetëror Bursa Orhangazi

2012 - Bursa Spitali dhe Qendra e Rehabilitimit të Fëmijëve Ayten Bozkaya Spastik

2010 - Spitali i Fëmijëve Bursa Dortcelik

2005 - Spitali i Qytetit Uşak Sivaslı

2000 – Spitali Shtetëror Bayburt

Certifikatat

Certifikata e praktikantit të programit të reanimacionit tek të porsalindurit

Certifikatë këshillimi për ushqyerjen me gji