Dr. Fatma ÖZKURT ZENGIN

Terapi Fizike dhe Rehabilitim

Edukimi

K.T.U. Fakulteti i Mjekësisë

Universiteti i Firatit

Fakulteti i Mjekësisë

Mjekësia Fizike dhe Rehabilitimi

Specializimi

 

Eksperience Pune

2015-2020 Mjek Specialist i Qendrës Mjekësore Private Fizioteme Trabzon

2010-2014 Specialist i Qendrës Mjekësore Bursa Acıbadem-Konur

2007-2009 Mjekesi Specialiste në Qendrën Private Turkuaz Dal Trabzon

2003-2007 Specialist në spitalin e eshtrave Yavuz Selim Trabzon

1995-1999 Trabzon KYK Mjekësi Institucionale

1994-1995 Qendra Edukative Shëndetësore Artvin Mjek i Shërbimit të Detyrueshëm

 

Gjuhë të Huaja

Anglisht

 

Fushat me Interes

Mjekësia e Punës

Terapia e Ozonit

Manipulime të veçanta specifike

Gjilpërë e thatë

Proloterapia PRP dhe Injeksione Lokale

Sëmundjet Reumatologjike

Skolioza

 

Trajnimet Profesionale të Ndjekura dhe Çertifikatat

Kongresi i 27-të Kombëtar i Mjekësisë Fizike dhe Rehabilitimit 2019

Kongresi i 26-të Kombëtar i Mjekësisë Fizike dhe Rehabilitimit 2017

Kongresi i 3-të i Ditëve të Kursit FTR 2019

Kampi i injeksionit 2017

Kursi i proloterapisë dhe gjilpërës së thatë 2018

liga e mjekësisë plotësuese 2016

Kongresi i 10-të i Jetës së Re 2015