Dr. Zeynep Nigar VARLIBAŞ

Specialiste e Radiologjisë

Arsimimi

Universiteti 19 Mayis Fakulteti i Mjekësisë

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag

 

Eksperienca e Punës

  • 2016 - Njësia e Radiologjisë në Spitalin Privat Medicabil Bursa
  • 2011 - 2016 Bursa - Spitali Privat Radiologji
  • 2009 - 2011 Radiologjia e Maternitetit dhe Spitalit të Fëmijëve Giresun