Dr. Zeynep AKOĞUL

Specialiste e Anestezisë dhe Reanimacionit

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Trakya 2002

Anesteziologjia dhe Reanimacioni i Universitetit Uludağ 2006-2012

Eksperienca e Punës

  • Spitali Shtetëror Harran 2012 - 2013
  • Spitali Privat Medicabil 2013 Mars - 2018 Shtator
  • Medicalpark Bursa Hospital 2018 Shtator - 2022 Dhjetor
  • Spitali Shtetëror Gemlik 2022 Dhjetor - 2023 Shkurt

Gjuha e Huaj

  • Anglisht