Dr. Zeki YILDIRIM

Specialisti i Sëmundjeve të Gjoksit

Arsimimi

1982 - 1988 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludag

1996 - 2001 KTU Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të gjoksit.

 

Eksperience e Punës

 • 1988 - 1990 Qendra Shëndetësore e Veteranëve Iğdır Tuzluca
 • 1990 - 1996 Qendra Shëndetësore Balikesir nr 6
 • 1992 - 1993 Spitali Ushtarak Elazig
 • 2001 - 2010 Giresun Prof. Dr. Spitali Shtetëror Ilhan Ozdemir
 • 2010 - 2022 Spitali Shtetëror Bursa Cekirge
 • 2022 - Spitali Privat Medicabil

 

Anëtarësimet Profesionale

 

 • Oda e Mjekëve të Bursës (TTB)
 • Shoqata Turke e Kërkimeve të Frymëmarrjes (TÜSAD)
 • Shoqëria Torakale Turke (TTD)

 

Certifikatat

 • Apnea e gjumit
 • Trajtimi për Lërjen e Duhanit
 • Kujdes intensiv

 

Hulumtime dhe Publikime

 • Numri i botimeve shkencore jashtë vendit: 1