Dr. Yasemin AKARLAR OK

Pediatria

Arsimimi

Stamboll Fakulteti i Mjekësisë - 1989

Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Göztepe - 2001

Eksperienca e Punës

 • Spitali Kartal SSK
 • Spitali Shtetëror Sakarya Karasu
 • Spitali Privat Zonguldak Ereğli Anadolu
 • Spitali Privat Bahar
 • Spitali Privat Doruk

Gjuha e Huaj

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Alergjitë Ushqimore
 • Astma – Bronkit
 • Hipertrofia e Adenoideve dhe Bajameve
 • Sindroma PHAFA
 • Refluks
 • Infeksionet e Traktit Urinar
 • Problemet e Rritjes dhe Zhvillimit
 • Infeksionet e Fëmijërisë
 • Ndjekja e Të Ushqyerit dhe Vaksinimit
 • Homeopati
 • Terapia Mjekësore e Ozonit