Dr. Serap BOZKURT KALKAN

Specialiste e Pediatris

Arsimimi  

Fakulteti Uludağ, Fakulteti i Mjekësisë Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Diskapi Ankara - Shëndeti dhe Sëmundjet e Fëmijëve (Specializim)  

Eksperienca e Punës
 

2021- Spitali Privat Medicabil
2010 – 2021 Spitali i Fëmijëve Bursa Dortçelik
2002 - 2010 Spitali i Fëmijëve Bursa Çekirge
1998 - 2002  Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Ankarasë Diskapi
1996 – 1997 Universiteti 100.Yıl Van  

Çertifikatat
 

Mbështetje e avancuar e jetës tek fëmijët
Kursi i reanimacionit të të porsalindurve
Këshilltare për ushqyerjen me gji