Dr. Seher Sümeyye YAHYA

Emergjenca

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Selçuk

Eksperience Pune

  • Spitali Shtetëror i Hakarit
  • Spitali Shtetëror i Niğde Altunhisar
  • Spitali Privat Royal Bandırma

Gjuha e Huaj

  • Anglisht

Certifikatat

  • Ministria e Shëndetësisë KETEM Edukimi për Diagnozën e Hershme dhe Screening në Kancerin
  • TIS Academy Botox and Filling Training