Dr. Naci YOSUNKAYA

Terapi Fizike dhe Rehabilitim

Arsimimi

 

Fakulteti i Mjekësisë GATA

 

GATA Fakulteti i Mjekësisë - Departamenti i Fizioterapisë dhe Rehabilitimit

 

 

Eksperienca e Punës

 

2016 - Qendra Mjekësore Aktuğ

 

2008 - 2016 Spitali Ushtarak Bursa

 

2002 - 2008 Spitali Ushtarak Iskenderun

 

2000 - 2002 Spitali Ushtarak Girne

 

 

Antarësimet Profesionale

 

Shoqata Turke e Mjekësisë Fizike dhe Rehabilitimit

 

Shoqata Turke e Mjekëve të Specialistëve të Fizikoterapisë

 

 

Çertifikatat

 

Trajnim me gjilpërë të thatë

 

Trajnim për terapi manuale

 

Trajnim Kinesio Tape (Pain Tape).

 

Kursi i shëndetit të atletëve për infeksionet e nyjeve