Dr. Murat KEMAHLI

Specialist i Mjekësisë Interne (Sëmundjet e Brendshme)

Arsimimi

Universiteti i Stambollit Cerrahpasa Fakulteti i Mjekësisë

 

Eksperienca e Punës

 • 1999-2004 Stamboll Sisli Etfal E.A.H.
 • 2005-2006 Klinika Reumatologjike Gata Ankara
 • 2007-2009 Spitali Shtetëror Elazig Kovancilar
 • 2009-2011 Spitali Shtetëror Denizli Civril
 • 2012-2021 Bursa Specializimi i Lartë E.A.H.
 • 2021- Spitali Privat Medicabil Bursa

 

Interesat Mjekësore

 • Diabeti
 • Rezistenca ndaj insulinës
 • Sindroma metabolike
 • Obeziteti
 • Sindroma e zorrës së shqetësuar
 • Mjekësi Funksionale
 • Sëmundjet reumatizmale
 • Plakja dhe sëmundjet e ngjashme

 

Anëtarësimi

 • Oda e Mjekëve të Bursës
 • Shoqata e Specialistëve të Mjekësisë së Brendshme