Dr. Mohammad İdris MIAKHEL

Specialisti i Shërbimit të Emergjencës

Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Uludağ 2012-2019

Eksperienca e Punës

  • Spitali Privat Medicabil Yıldırım

Certifikatat dhe Seminaret Të Ndjekura

  • Trajnim i Sigurt i Transfuzionit të Gjakut për Pacientin dhe Mjekun
  • Trajnim për Planifikimin e Fatkeqësive Emergjente (HAP)

Gjuhët e Huaja

  • Anglisht
  • Persisht
  • Frëngjisht

Interesat Mjekësore

  • Arrest Kardiak
  • Hipertensioni Esencial
  • Infarkti Akut i Miokardit