Dr. Mehmet Tamer DEMİRCİOĞLU

Specialist i Anestezisë dhe Reanimacionit

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Ankarasë

Gjuha e Huaj

  • Anglisht

Certifikata dhe Seminare Të Ndjekura  

  • Aplikimet e Reanimacionit Pediatrike dhe Neonatale
  • Përdorimi i Mikroskopisë Elektronike dhe Prep. Certifikatat e Përgatitjes
  • Certifikatat e Aplikimit Për Botox, Metodat e Mbushjes dhe Shtrirjes
  • Certifikatat e Menaxhimit të NLP dhe Life Coaching
  • Certifikatat e Përdorimit dhe Aplikimit të BIS, NMT

Interesat Mjekësore

  • Blloqe Rajonale
  • Anestezia e Kirurgjisë Kardiovaskulare
  • Anestezia e Transplantimit Të Organeve
  • Frymëmarrja Artificiale dhe Mekanika e Frymëmarrjes