Dr. Mehmet ŞİMŞEK

Specialist i Dermatologjisë

Arsimimi

Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë i Stambollit

Departamenti i Dermatologjisë dhe Sëmundjeve Veneriane në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit të Universitetit Medeniyet të Stambollit Göztepe.

 

Përvoja e Punës

 • Spitali privat Medicabil Yıldırım
 • Spitali Shtetëror Inegol
 • Spitali Shtetëror Bilecik Bozuyuk
 • Spitali i Qytetit Goztepe
 • Spitali Shtetëror Sinop Boyabat

 

Antarësimet Profesionale

 • Oda e Mjekëve Të Turqisë
 • Shoqata Turke e Dermatologjisë
 • Shoqata e Sëmundjeve Të Lëkurës dhe Veneriane

 

Interesat Mjekësore

 • Aknet
 • Sëmundjet Alergjike Të Lëkurës
 • Alopecia Areata
 • Hiperhidroza
 • Dermatit Atopik
 • Sëmundja Behcet
 • Sëmundje Buloze
 • Njollat e Lëkurës
 • Sëmundjet e Transmetueshme Seksualisht
 • Infeksionet e Lëkurës
 • Sëmundjet Fungale Të Lëkurës
 • Tumoret e Lëkurës
 • Ekzema
 • Reaksionet Medikamentoze
 • Sëmundja e Trëndafilit
 • Urtikarie (Urtikarie)
 • Kallo
 • Dermatologjia Pediatrike
 • Rënia e Flokëve
 • Dermatiti Seborrheik
 • Psoriasis (Psoriasis)
 • Lythat
 • Thonjtë e Rrënjosur
 • Inflamacion i Thonjve
 • Ethet
 • Zgjebja
 • Trajtimet

 

Trajtimet Mjekësore

 • Botox
 • PRP
 • Mesoterapia
 • Vaksina Për Të Rinjtë
 • Vaksina e ADN-së Së Salmonit
 • Krioterapia
 • Trajtimi i Nishaneve, Kallove dhe Lythave Me Elektrokauter
 • Kirurgjia e Thonjve
 • Kirurgji Dermatologjike