Dr. Mehmet Akif SÖNMEZ

Specialist i Kirurgjisë së Sëmundjeve të Trurit dhe Nervit

Arsimimi

1997-2003 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Cumhuriyet

2005-2011 Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit të Ankarasë (Asistent)

 

Eksperienca e Punës

  • 2011-2013 Spitali Shtetëror Midyat
  • 2013-2017 Fakulteti i Mjekësisë së Universitetit Balıkesir
  • 2017-2020 Spitali Privat Balıkesir Sevgi
  • 2020-2021 Spitali Privat Bursa Ceylan

 

Publikime Shkencore

Ka shumë artikuj të botuar në revista shkencore vendase dhe ndërkombëtare.

 

Interesat Profesionale

  • Tumoret e Trurit
  • Tumoret e Palcës Kurrizore
  • Kirurgjia e Diskut të Shtyllës Kurrizore (Hernie Lumbare, Hernie e Qafës)
  • Kirurgjia e Nervit Periferik
  • Kirurgjia e Traumës së Kokës dhe Shtyllës Kurrizore