Dr. İbaa YAHYA

Pediatria

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Selçuk

Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë \ Specializimi

Eksperience Pune

  • Spitali Privat Hayat - Niğde 2021
  • Spitali Royal Bandırma - 2022
  • Spitali Bursa Medicabil

Gjuha e Huaj

  • Anglisht
  • Arabisht

Certifikata dhe Seminare Të Ndjekura

  • Kursi i Kujdesit Intensiv Pediatrik
  • Kursi Pediatrik Endokrin
  • Kursi i Ultrazërit Pranë Shtratit Në Pacientët Kritikë
  • Kursi i Avancuar i Mbështetjes së Jetës Pediatrike