Dr. Halil Emre YILDIZ

Specialist i Urologjisë

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Samsun Ondokuz Mayıs (2007-2014)

Trajnim për Specializimin e Klinikës Urologjike të Spitalit të Lartë Kërkimor dhe Specializimit të Bursës (2015-2020)

Eksperienca e Punës

  • Spitali Shtetëror i Mushit (2020-2023)

Interesat Mjekësore

  • Kirurgjia Endoskopike e Gurëve
  • Sëmundjet e Prostatës
  • Kanceri i Veshkave dhe i Fshikëzës
  • Kirurgjitë Laparoskopike të Veshkave
  • Disfunksionet Seksuale - Steriliteti
  • Trajtimi i Inkontinencës