Dr. Ferda ÇETINBAŞ

Anesteziologjia dhe Reanimacioni

Arsimimi

Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Stambollit

Universiteti Osmangazi Fakulteti i Mjekësisë - Departamenti i Anestezisë dhe Reanimacionit

 

Eksperienca e Punës

Spitali Shtetëror Yozgat Yerkoy

Spitali Privat Shifa në Yozgat

Spitali Privat Biga Çanakkale

Spitali Privat Çekirge Doruk

Qendër Mjekësore Kirurgjike Private Tuna

 

Hulumtimet dhe Publikimet

Numri i punlikimeve shkencore jashtë vendit: 4

Anëtarësimet profesionale TYBD (Shoqata Turke e Kujdesit Intensiv)

 

Çertifikatat

Kursi i ventilimit mekanik