Dr. Bukhbat BYAMBADORJ

Specialist i Psikiatris

Arsimimi

Doktor i Mjekësisë / Uludağ Fakulteti i Mjekësisë 2005-2012

Akdeniz University Fakulteti i Mjekësisë Shëndeti Mendor dhe Sëmundjet Specializimi BE 2017-2022

Eksperienca e Punës

 • Policlinico di reggio Emilia Modena University Itali, departamenti i mjekësisë së brendshme Mjek vëzhgues 2011-2012
 • Departamenti i Kardiologjisë në Spitalin Acıbadem Kadıköy (Mjek në dysheme) 2013-2016
 • Drejtoria e Shëndetit Publik Stamboll Başakşehir Nr. 18 Mjeku Familjar KSHP 2016-2017
 • Akdeniz University Fakulteti i Mjekësisë Shëndeti Mendor dhe Sëmundjet Asistent Kërkimor i BE-së / Mjek Specialist 2017-2022
 • Mjek Specialist i Psikiatrisë Në Spitalin e Trurit NP, Stamboll 2022 Mars-2022 Nëntor

Certifikata dhe Seminaret Të Ndjekura

 • Kongresi i 12-të Ndërkombëtar për Psikpahrmakologjinë 17-20 nëntor 2021 Antalia
 • Simpoziumi i 3-të Ndërkombëtar Psikoanalatik Leyla Zileli 16-18 nëntor 2018 Ankara
 • Takimi i 5-të i Asistentëve të Psikiatrisë Turke të Shoqatës Psikiatrike 07-08 Mars 2020 Muğla
 • Kongresi i 56-të Kombëtar i Psikiatrisë Stamboll
 • Samiti i 4-të i Psikiatrisë Kongresi i 11-të i Ankthit 14-17 Mars 2019 Antalia
 • Shoqata e Komunikimit Shëndetësor, Metodat e Psikoterapisë për Ekspertët në Trajtimin e Skizofrenisë 13 Nëntor 2021 Ankara
 • Kongresi Ndërkombëtar për Shoqërinë dhe Skizofreninë 29-30 qershor 2019 Ankara
 • Instituti i Terapive MartesoreImago Trajnim për Terapinë e Çiftit në Ankara
 • Kongresi i 7-të Kombëtar i Seksualitetit dhe Trajtimit Seksual 01-04 2018 Stamboll
 • Seksualiteti dhe Disfunksioni Seksual Trajnim Bazë 19-21 Tetor/21-23 Dhjetor 2018 Stamboll
 • INSTITUTI MINDFULNESS 5 tetor-30 nëntor 2021 Programi për reduktimin e stresit të bazuar në mendje
 • Kongresi Ndërkombëtar i 44-të i Psikoterapisë së Grupit 29 maj-1 qershor 2019 Bergama/İZMİR

Gjuha e Huaja

 • Anglisht

Interesat Mjekësore

 • Depresioni
 • Ankthi Social
 • Çrregullimet e Ankthit
 • Çrregullime të Përgjithësuara Të Ankthit
 • Çrregullimi i Panikut
 • Sulmi Paniku
 • Fobi Specifike
 • Çrregullimet e Përshtatjes
 • Çrregullimi i Gjumit (Pagjumësi, Pagjumësi)
 • Çrregullimi Obsesiv Kompulsiv
 • Çrregullimi Bipolar
 • Sëmundjet Psikotike
 • Skizofrenia
 • Terapia Konjitive e Sjelljes
 • Psikoterapitë Dinamike
 • Farmakoterapia
 • Terapia e Pikëllimit